PONOVNO ODPRTJE VRTCA

Spoštovani starši in skrbniki!

Po prejeti okrožnici MIZŠ, z dne 20. 1. 2021, Vas obveščamo, da bomo v vrtcu na Cvenu, ponovno začeli opravljati dejavnost predšolske vzgoje v polnem delovanju in sicer od torka, 26. 1. 2021.

Starši, ki nameravate z dnem 26. 1. 2021  otroka ponovno pripeljati v vrtec, to sporočite do petka, 22. 1. 2021, do 10. ure. Zaradi organizacije dela v vrtcu in oblikovanja stalnih vzgojnih skupin ter upoštevanja varnostnih ukrepov, pripišite tudi čas prihoda/odhoda otroka iz vrtca, na elektronski naslov vrtca: vrtec.cven@guest.arnes.si .

V vzgojno-izobraževalnem procesu v prostorih vrtca, v skladu s priporočili NIJZ, sodelujejo le ZDRAVI OTROCI IN ZDRAVI ZAPOSLENI, kjer je poudarek na Higienskih priporočilih za preprečevanje širjenja okužbe s SARS-CoV-2 v vrtcih.

Z dnem, ko boste starši ponovno vključili otroka v vrtec, boste dolžni plačati vrtec.

Po zagotovilih MIZŠ, bodo starši, ki otrok v času epidemije ne bodo pripeljali v vrtec, upravičeni do plačila oskrbnine.

O nadaljnjem načrtovanju aktivnosti, za izvajanje predšolske vzgoje v našem vrtcu, Vas bomo sproti obveščali. Zato spremljajte  elektronsko pošto in Spletno stran vrtca Cven.

S prijetnimi pozdravi

Pomočnica ravnatelja vrtca                                       Ravnatelj

Marjeta Zmazek                                                        Branko Meznarič